• Banskoštiavnické kladivká 2019

          • Dňa 7.mája 2019 sa na pôde Mestského kultúrneho centra a ZUŠ v Banskej Štiavnici uskutočnil 4.ročník celoslovenskej klavírnej súťažnej prehliadky pod názvom Banskoštiavnické kladivká. O stúpajúcom trende a záujme o túto súťaž svedčí účasť 140 súťažiacich žiakov z 47 základných umeleckých škôl z celého Slovenska. Novobanskú ZUŠ na tejto súťaži reprezentovala v II.kategórii sólo klavír Lívia Šušovicová, ktorá si okrem zlatého pásma odniesla aj špeciálnu cenu Slovenskej sekcie ISCM za najlepšiu interpretáciu skladby slovenského hudobného skladateľa Tomáša Boroša.V poslednej IV.kategórii štvorručnej hry na klavíri súťažili sestry Diana a Ramona Valkové, ktoré v tejto kategórii zvíťazili a takisto získali ocenenie v zlatom pásme. Všetkým trom dievčatám srdečne blahoželáme. Žiačky na súťaž pripravila Mgr. Dagmar Valková.

          • Akordeónová súťažná prehliadka umeleckých škôl 2019

          • 16.a 17.5.2019 sa v ZUŠ Nové Zámky uskutočnila 4. akordeónová súťažná prehliadka umeckých škôl na Slovensku. Našu školu reprezentovali Dávid Rajnoha, Dominik Vincent z triedy Bc. Filipa Urdu a Sofia Trubanová z triedy Mgr. Marty Urdovej. Hra akordeonistov bola na špičkovej úrovni a naši žiaci sa nedali zahanbiť. Chlapci sa umiestnili v bronzovom pásme a Sofia získala strieborné pásmo. Blahoželáme a ďakujeme.   

          • Levický hudobný festival 2019

          • Dňa 15.5.2019 sa v Leviciach konal 5. ročník Levického hudobného festivalu. Súťaž odganizovalo mesto Levice a ZUŠ Levica. Našu školu reprezentovali žiačky z triedy Mgr. Martiny Beťkovej DiS.art: Viktória Škvarková získala v 2. kategórii strieborné pásmo, Paulína Valachovičová získala v 3. kategórii strieborné pásmo a Karin Vozárová získala v 3. kategórii zlaté pásmo a zároveň sa stala víťazkou 3. kategórie a laureátkou celej súťaže. Klavírny sprievod robila Jana Zimanová DiS.art. Srdečne gratulujeme. 

          • Akademická Banská Bystrica 2019

          • Do galérie Akademická Banská Bystrica 2019 boli pridané fotografie.

            Voce Eufonico nás v dňoch 9.5.-12.5.2019 reprezentovalo na 18. medzinárodnom festivale stredoškolských a vysokoškolských speváckych zborov pod názvom "Akademická Banská Bystrica 2019". Získal strieborné pásmo, vyhral v svojej kategórii a získal cenu primátora Banskej Bystrice ako "najlepší slovenský zbor ". Podali úžasný výkon ku ktorému pomohli aj obaja korepetitori Dagmar Valková a Filip Urda. Veľké uznanie patrí dirigentke zboru Margaréte Žňavovej. Úžasné pre zbor bolo, že Miss ABB 2019 sa stala Simona Káčerová, ktorá vyhrala medzi stredoškolskými a vysokoškolskými konkurentkami. K tomuto úspechu všetkým zúčastneným srdečne gratulujeme.

          • Akordeónová súťaž 2019

          • Do galérie Akordeónová súťaž 2019 boli pridané fotografie.

            Dňa 30.4.2019 sa uskutočnila Akordeónová súťažná prehliadka v našej koncertnej sále. 33 súťažiacich a 16 pedagógov bolo z umeleckých škôl - Žarnovica, Žiar nad Hronom, Kremnica, Banská Štiavnica, Levice, Nové Zámky a Nová Baňa. Našu školu reprezentovali Dávid Rajnoha, Dominik Vincent, Damian Kopernický, z triedy Bc. Filipa Urdu, Leo Šediansky z triedy Mgr.art. Kataríny Halajovej, Viktória Hubačová, Eliška Richterová, Sofia Trubanová a Sebastián Čík z triedy Mgr. Marty Urdovej. Podujatie sa nieslo v príjemnej a pokojnej atmosfére. Ďakujeme aj mestu Nová Baňa za finančnú podporu a úspešným žiakom a pedagógom gratulujeme. 

          • Hviezdy hrajú srdcom

          • Do galérie Hviezdy hrajú srdcom boli pridané fotografie.

            Dňa 26. apríla 2019 sa Lívia Šušovicová zúčastnila Celoslovenskej klavírnej súťaže "Hviezdy hrajú srdcom" s Richardom Rikkonom v krásnych priestoroch synagógy v Ružomberku. V náročnej konkurencii 25 súťažiacich z celého Slovenska sa jej podarilo získať zlaté pásmo. Ďakujeme pani učiteľke Mgr. Dagmar Valkovej za prípravu žiačky a gratulujeme.

          • PinkSong 2019

          • Do galérie PinkSong 2019 boli pridané fotografie.

            Hanka Mániková z triedy Mgr. Edity Hatalovej DiS.art. sa zúčastnila celoslovenskej speváckej súťaže, ktorú vyhlásila SZUŠ PinkHarmonyStudio a Súkromné konzervatórium PinkHarmony. Súťaž sa konala dňa 26. apríla 2019 vo Zvolene. Hanka v tejto náročnej súťaži obhájila strieborné pásmo. Klavírnu korepetíciu hrala Mgr. Dagmar Valková.  

          • Mládež spieva 2019 - Krajské kolo v Banskej Bystrici

          • V piatok 12. apríla 2019 sa v koncertnej sále ZUŠ Jána Cikkera v Banskej Bystrici konala prehliadka detských speváckych zborov Banskobystrického kraja MLÁDEŹ SPIEVA. Prehliadky sac zúčastnilo 6 detských speváckych zborov. V tejto ťažkej konkurencii získal náš zbor prvé miesto a postúpil na celoslovenskú prehliadku detských speváckych zborov v Prievidzi. Zbor pripravila a dirigovala Mgr.art. Margaréta Žňavová a hudobnú spoluprácu ďakujeme Mgr. Dagmar Valkovej a Bc. Filipovi Urdovi DiS.art. 

          • Pro Bohemia 2019 - Ostrava

          • Do galérie Pro Bohemia 2019 - Ostrava boli pridané fotografie.

            V dňoch 4.-7.4.2019 sa v Ostrave konala medziná interpretačná súťaž Pro Bohemia na ktorej nás úspešne reprezentovala Karin Vozárová. V prvej kategórii v hre na priečnu flautu obsadila 3. miesto. Karin na súťaž pripravila Mgr. Martina Beťková DiS.art. a na klavíri ju sprevádzala Jana Zimanová DiS.art. Srdečne gratujeme. 

          • Spevácka súťaž 2019

          • Do galérie Spevácka súťaž 2019 boli pridané fotografie.

            Dňa 3.4.2019 sa v ZUŠ v Novej Bani uskutočnil štvrtý ročník prehliadky v sólovom speve "NOVOBANSKÁ JAR 2019". Do súťaže sa zapojilo 37 detí zo ZUŠ Kremnica, Žiar nad Hronom, Žarnovica a Nová Baňa. Súťaž bola určená pre deti I. a II. stupňa ZUŠ v piatich kategóriách od 7 do 18 rokov. Súťažacich hodnotila trojčlenná porota. Predsedníčka poroty bola pani učiteľka Lýdia Kubišová DiS.art., vedúca speváckeho oddelenia ZUŠ v Žiari nad Hronom. Porota spevákom udelila zlaté, strieborné a bronzové pásma. Toto nádherné hudobné podujatie finančne podporilo mesto Nová Baňa, za čo veľmi pekne ďakujeme.

          • AMFO 2019 - Žiar nad Hronom, regionálne kolo

          • Do galérie AMFO 2019 boli pridané fotografie.

            28.3.2019 - 16:00 hod. vernisáž a vyhodnotenie

            Kategória - Farebná fotografia do 16 rokov

            1. miesto - Ema Debnárová

            2. miesto - Martina Štullerová

            3. miesto Patrícia Búryová

            žiakov pripravila Mgr. Ľubica Kormaňáková

          • Poplatok na čiastočnú úhradu nákladov spojených so štúdiom v ZUŠ

          • Oznamujeme zákonným zástupcom žiakov ZUŠ v Novej Bani, že poplatok na čiastočnú úhradu nákladov spojených so štúdiom v ZUŠ v zmysle § 49 zákona č.245/2008 (školné) a VZN Mesta Nová Baňa č. 1/2013 je splatný za obdobie 1 – 6/2019 do 31.3.2019. Poplatok na čiastočnú úhradu prosíme uhradiť na číslo účtu : IBAN:SK17 0200 0000 0017 8947 4653. Do poznámky uviesť: Meno a priezvisko dieťaťa

          • Čarovná flauta 2018

          • Do galérie Čarovná flauta 2018 boli pridané fotografie.

            V dňoch 21.-23. novembra 2018 sa uskutočnila v Nižnej na Orave celoslovenská súťaž v hre na drevené dychové nástroje "Čarovná flauta" Našu školu reprezetovali žiaci z triedy Mgr. Matriny Beťkovej DiS.art.. Viktória Škvarková skončila na 3. mieste. Katarína Majsniarová a Karin Vozárová obsadili vo svojich kategóriách 1. miesto a Zuzana Majsniarová si vysúťažila 2. miesto. Dievčatá na klavíri sprevázdali Jana Zimanová DiS.art. a Mgr. Ján Škvarka DiS.art. Mladým flautiskám ďakujeme a srdečne gratulujeme.

          • POP BB 2018

          • Do galérie POP BB 2018 boli pridané fotografie.

            Stredoslovenské osvetové stredisko Banská Bystrica vyhlásilo celoslovenskú súťaž v speve populárneych piesní detí a mládeže "POP BB 2018". Súťaž sa konala 23. novembra a Hanka Mániková, žiačka 4. roč/1. časti  ZUŠ Nová Baňa z tredy Mgr. Edity Hatalovej DiS.art. vo finálovom kole súťaže získala druhé miesto. Srdečne gratujeme.

          • Poplatok na čiastočnú úhradu nákladov spojených so štúdiom v ZUŠ

          • Oznamujeme zákonným zástupcom žiakov ZUŠ v Novej Bani, že poplatok na čiastočnú úhradu nákladov spojených so štúdiom v ZUŠ v zmysle § 49 zákona č.245/2008 (školné) a VZN Mesta Nová Baňa č. 1/2013 je splatný za obdobie 9 - 12/2018 do 31.10.2018. Poplatok na čiastočnú úhradu prosíme uhradiť na číslo účtu : IBAN:SK17 0200 0000 0017 8947 4653. Do poznámky uviesť: Meno a priezvisko dieťaťa. Prosíme Vás úhradu vykonajte len s prideleným VS, aby sme predišli prípadným nezrovnalostiam pri určení platieb !

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Prihlásenie