• Vyhodnotenie najlepších žiakov a študentov novobanských škôl

          • V pondelok 29.júna 2021 prebehlo slávnostné vyhodnotenie najlepších žiakov a študentov novobanských škôl za šk. rok 2020/2021. Ocenenie získali aj naše dve žiačky Karin Vozárová a Sofia Trubanová.  Karin je flautistkou z triedy p.uč. Mgr. Martiny Beťkovej, ktorá ju doviedla ku všetkým úspechom počas celého štúdia . Sofia je akordeonistkou z triedy našej p.riaditeľky Mgr. Marty Urdovej. Je niekoľkonásobnou úspešnou účastníčkou celoslovenských a medzinárodných interpretačných súťaží. 

            Gratulujeme. 

          • Úspech našej žiačky Literárno - dramatického odboru

          • Pohronské osvetové stredisko v Žiari nad Hronom v zriaďovateľskej pôsobnosti Banskobystrického samosprávneho kraja organizovalo regionálnu súťažnú prehliadku amatérskych recitátorov v umeleckom prednese poézie "Sládkovičova Štiavnica" v rámci 67. ročníka súťaže Hviezdoslav Kubín 2021.

            Naša žiačka Ľudmila Pálenkášová z triedy p.uč. Mgr. art. Pavla Olešňana - Literárno dramatický odbor , vo svojej kategórií získala 1. miesto.

            Gratulujeme !

          • Úspech našej žiačky na akordeónovej súťaži

          • Združenie akordeonistov Slovenska organizovalo akordeónovú súťažnú prehliadku umeleckých škôl (ASPUŠ) . Súťažná prehliadka bola v tomto roku realizovaná v online priestore prostredníctvom videonahrávok. Cieľom súťažnej prehliadky bola predovšetkým podpora a rozvoj umeleckého školstva v predmete hra na akordeóne.

            V súťaži v IV. kategórií získala naša žiačka Sofia z triedy našej p.riaditeľky strieborné pásmo.

            Gratulujeme!

          • Fungovanie v škole od pondelka 17.5.2021

          • Vážení rodičia, milí žiaci , od pondelka 17.5.2021 náš okres prechádza do ružovej farby a z tohto dôvodu bude povolené individuálne aj skupinové vyučovanie v ZUŠ - vrátane dychových nástrojov a spevu, výtvarného , literárno - dramatického odboru aj výučba hudobnej náuky. Povinnosťou zostáva prekrytie horných dýchacích ciest (stačí rúško) , dezinfekcia rúk a odovzdanie čestného vyhlásenia. Ďakujeme.

            Veľmi sa na vás všetkých tešíme a do skorého videnia

          • Úspech našej žiačky na medzinárodnej online súťaži

          • Festival Hudební současnost v spolupráci s Tvůrčí centrum Ostrava z.s. organizovali medzinárodnú online súťaž pre sólových hráčov na akordeón s názvom Czech Accordion Online competition 2021. Naša žiačka Sofia Trubanová z triedy našej p. riaditeľky sa súťaže zúčastnila a získala vo svojej kategórií - 3: CHILDREN II úžasné strieborné pásmo. 

            Gratulujeme!  

            Súťažné video si môžete pozrieť TU

          • Online koncert ku Dňu matiek

          • Srdečne Vás pozývame na online koncert žiakov našej školy, ktorý sa uskutoční v nedeľu 9.5.2021 k príležitosti Dňa matiek.  Zapnite si náš kanál na YouTube o 18.00 hod. Link na online koncert nájdete tu: 

            ➡️ONLINE KONCERT KU DŇU MATIEK⬅️

             Tešíme sa na Vašu účasť .

          • Úspech našich žiačok Výtvarného odboru na súťaži AMFO 2021

          • Pohronské osvetové stredisko Žiar nad Hronom s finančnou podporou Banskobystrického samosprávneho kraja organizovalo 33. ročník regionálnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby AMFO 2021.

            V kategórií 1. skupina- autori do 15 rokov na tému farebná fotografia získali ocenenie žiačka Sofia Vozárová z triedy p.uč. Mgr. Michaly Lenčovej s fotografiou " Zamyslená mačka" a Ivana Kyseľová z triedy p.uč. Mgr. Žanety Oklapekovej s fotografiou Krčah I.

            Obidve žiačky so svojou tvorbou postupujú do krajského kola.

            Z úspechu našich žiačok sa tešíme a gratulujeme im.

          • Vyučovanie v ZUŠ od 26.4.2021

          • Vážení rodičia, milí žiaci, oznamujeme vám, že od pondelka 26.4.2021 je povolená individuálna výučba okrem spevu a dychových nástrojov pre všetky ročníky. Skupinové predmety - Hudobná náuka a Výtvarný a Literárno - dramatický odbor naďalej pokračujú v dištančnom vyučovaní. 

            Pri príchode do školy je potrebné mať so sebou k nahliadnutiu negatívny test rodiča (žiaci vo veku 1. stupňa ZŠ), negatívny test žiaka (žiaci vo veku 2. stupňa ZŠ a starší), prípadne doklad o výnimke z testovania. Nevyhnutnosťou je taktiež odovzdanie čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti. 

            Tešíme sa na vás.

          • Od 22.3.2021 obnovujeme vyučovanie

          • Na základe aktuálnej epidemiologickej situácie v našom okrese Žarnovica a rozhodnutia zriaďovateľa, bude vyučovanie v našej ZUŠ prebiehať od pondelka 22.03.2021 prezenčne len pre žiakov, ktorí sú vo veku žiakov 1. stupňa Základnej školy. Povolená je len individuálna výučba okrem spevu a dychových hudobných nástrojov. Tie sa spolu so skupinovou formou výučby - VO, LDO a HN, realizujú dištančne. 


          • Úspech našej žiačky na celoslovenskej výtvarnej súťaži

          • OZ Rodina a spoločnosť s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR organizovala 9. ročník celoslovenskej výtvarnej súťaže s názvom "Rodina bez cigariet". Naša žiačka Lujza Raffajová z triedy p.uč. Mgr. Žanetky Oklapekovej sa úspešne zúčastnila tejto súťaže a získala ocenenie v podobe diplomu a vecných cien. Srdečne blahoželáme a z ocenenia máme veľkú radosť,

          • Oznam o PN p.učiteľky

          • Oznamujeme vám, že p . uč. Mgr. Dagmar Valková je PN. Vyučovanie Hudobnej náuky dištančne počas jej neprítomnosti  zabezpečia učitelia hlavných predmetov. Za porozumenie ďakujeme. 

          • Od 1.3.2021 prechádzame na dištančné vyučovanie vo všetkých odboroch

          • Milí rodičia a žiaci, od pondelka 1.3.2021 naša ZUŠ prechádza vo všetkých odboroch na dištančnú formu vzdelávania (učenie sa z domu), nakoľko sa zhoršila epidemiologická situácia. Dištančné vzdelávanie bude od pondelka platiť aj pre tých žiakov, ktorí sú vo veku žiakov 1. stupňa Základnej školy - ktorí doteraz navštevovali ZUŠ osobne.

             Za pochopenie ďakujeme. 

          • Po jarných prázdninách pokračujeme vo vyučovaní v nezmenených podmienkách

          • Milí rodičia a žiaci, od pondelka 22.02.2021 po jarných prázdninách pokračujeme naďalej vo vyučovaní v nezmenených podmienkách - povolená je len individuálna výučba okrem spevu a dychových hudobných nástrojov. Tie sa spolu so skupinovou formou výučby - VO, LDO a HN, realizujú dištančne. Prezenčné vyučovanie je umožnené len žiakom, ktorí sú vo veku žiakov 1. stupňa Základnej školy.

            PROTIEPIDEMIOLOGICKÉ OPATRENIA SA BUDÚ DODRŽIAVAŤ TAK, AKO DOTERAZ.

            Všetkým želáme ešte pekné prázdninové chvíle.

          • Úspech našich žiakov Výtvarného odboru na celoslovenskej výtvarnej súťaži

          • MŠVVaŠ SR vyhlásilo celoslovenskú výtvarnú súťaž : Výtvarné alternatívy II.časť - Netradičná módna prehliadka virtuálne na tému (NE)TRADIČNE , ktorej organizátorom bola ZUŠ Imra Weinera Kráľa v Považskej Bystrici.  Žiaci VO z triedy p.uč. Mgr. Žanety Oklapekovej dosiahli na tejto súťaži výborné výsledky: 

            I. KATEGÓRIA: 1.miesto Matúš Katreniak „Papierová mikina“, 2.miesto Zuzka Jančoková, Hanka Jančoková „BRMVID 19“. 

            CENA SPOLKU PRIATEĽOV A RODIČOV PRI ZUŠ IWK: Nela Psotková - I.kategória za model „Mimozemská diskotéka“. Súťaže sa zúčastnili aj žiačky  Lýdia Bratková a Andrea Šályová so svojou tvorbou „Bublinkový sen“.

            Z úspechu našich žiakov na súťaži a z ich originálnych nápadov sa tešíme a srdečne im blahoželáme.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Prihlásenie