• Piano v modernom rytme - Bojnice

          • Dňa 23.5.2019 sa v ZUŠ Bojnice konala ďalšia klavírna súťaž "Piano v modernom rytme". Diana a Ramona Valkové v 3. kategórii štvorručnej hry získali krásne 1. miesto v zlatom pásme. Pripravila ich Mgr. Dagmar Valková. Gratulujeme.

          • Banskoštiavnické kladivká 2019

          • Dňa 7.mája 2019 sa na pôde Mestského kultúrneho centra a ZUŠ v Banskej Štiavnici uskutočnil 4.ročník celoslovenskej klavírnej súťažnej prehliadky pod názvom Banskoštiavnické kladivká. O stúpajúcom trende a záujme o túto súťaž svedčí účasť 140 súťažiacich žiakov z 47 základných umeleckých škôl z celého Slovenska. Novobanskú ZUŠ na tejto súťaži reprezentovala v II.kategórii sólo klavír Lívia Šušovicová, ktorá si okrem zlatého pásma odniesla aj špeciálnu cenu Slovenskej sekcie ISCM za najlepšiu interpretáciu skladby slovenského hudobného skladateľa Tomáša Boroša.V poslednej IV.kategórii štvorručnej hry na klavíri súťažili sestry Diana a Ramona Valkové, ktoré v tejto kategórii zvíťazili a takisto získali ocenenie v zlatom pásme. Všetkým trom dievčatám srdečne blahoželáme. Žiačky na súťaž pripravila Mgr. Dagmar Valková.

          • Akordeónová súťažná prehliadka umeleckých škôl 2019

          • 16.a 17.5.2019 sa v ZUŠ Nové Zámky uskutočnila 4. akordeónová súťažná prehliadka umeckých škôl na Slovensku. Našu školu reprezentovali Dávid Rajnoha, Dominik Vincent z triedy Bc. Filipa Urdu a Sofia Trubanová z triedy Mgr. Marty Urdovej. Hra akordeonistov bola na špičkovej úrovni a naši žiaci sa nedali zahanbiť. Chlapci sa umiestnili v bronzovom pásme a Sofia získala strieborné pásmo. Blahoželáme a ďakujeme.   

          • Levický hudobný festival 2019

          • Dňa 15.5.2019 sa v Leviciach konal 5. ročník Levického hudobného festivalu. Súťaž odganizovalo mesto Levice a ZUŠ Levica. Našu školu reprezentovali žiačky z triedy Mgr. Martiny Beťkovej DiS.art: Viktória Škvarková získala v 2. kategórii strieborné pásmo, Paulína Valachovičová získala v 3. kategórii strieborné pásmo a Karin Vozárová získala v 3. kategórii zlaté pásmo a zároveň sa stala víťazkou 3. kategórie a laureátkou celej súťaže. Klavírny sprievod robila Jana Zimanová DiS.art. Srdečne gratulujeme. 

          • Akademická Banská Bystrica 2019

          • Do galérie Akademická Banská Bystrica 2019 boli pridané fotografie.

            Voce Eufonico nás v dňoch 9.5.-12.5.2019 reprezentovalo na 18. medzinárodnom festivale stredoškolských a vysokoškolských speváckych zborov pod názvom "Akademická Banská Bystrica 2019". Získal strieborné pásmo, vyhral v svojej kategórii a získal cenu primátora Banskej Bystrice ako "najlepší slovenský zbor ". Podali úžasný výkon ku ktorému pomohli aj obaja korepetitori Dagmar Valková a Filip Urda. Veľké uznanie patrí dirigentke zboru Margaréte Žňavovej. Úžasné pre zbor bolo, že Miss ABB 2019 sa stala Simona Káčerová, ktorá vyhrala medzi stredoškolskými a vysokoškolskými konkurentkami. K tomuto úspechu všetkým zúčastneným srdečne gratulujeme.

          • Akordeónová súťaž 2019

          • Do galérie Akordeónová súťaž 2019 boli pridané fotografie.

            Dňa 30.4.2019 sa uskutočnila Akordeónová súťažná prehliadka v našej koncertnej sále. 33 súťažiacich a 16 pedagógov bolo z umeleckých škôl - Žarnovica, Žiar nad Hronom, Kremnica, Banská Štiavnica, Levice, Nové Zámky a Nová Baňa. Našu školu reprezentovali Dávid Rajnoha, Dominik Vincent, Damian Kopernický, z triedy Bc. Filipa Urdu, Leo Šediansky z triedy Mgr.art. Kataríny Halajovej, Viktória Hubačová, Eliška Richterová, Sofia Trubanová a Sebastián Čík z triedy Mgr. Marty Urdovej. Podujatie sa nieslo v príjemnej a pokojnej atmosfére. Ďakujeme aj mestu Nová Baňa za finančnú podporu a úspešným žiakom a pedagógom gratulujeme. 

          • Hviezdy hrajú srdcom

          • Do galérie Hviezdy hrajú srdcom boli pridané fotografie.

            Dňa 26. apríla 2019 sa Lívia Šušovicová zúčastnila Celoslovenskej klavírnej súťaže "Hviezdy hrajú srdcom" s Richardom Rikkonom v krásnych priestoroch synagógy v Ružomberku. V náročnej konkurencii 25 súťažiacich z celého Slovenska sa jej podarilo získať zlaté pásmo. Ďakujeme pani učiteľke Mgr. Dagmar Valkovej za prípravu žiačky a gratulujeme.

      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje
      • Prihlásenie