• Chodníček Novobanských povestí

          • Milí rodičia, priatelia a priaznivci našej školy, s radosťou by sme vás chceli pozvať na otvorenie Chodníčka novobanských povestí. Organizátor tohto projektu OZ Novobanskí patrioti s finančnou podporou Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky v spolupráci s organizáciami v meste Nová Baňa, podnikateľmi, aktívnymi občanmi a našou ZUŠ sa spoločne podieľali na tomto projekte.

            Chodníček Novobanských povestí osloví svojím ľahko pochopiteľným prevedením v podobe nahrávky príslušnej ľudovej povesti – žiaci Literárno-  dramatického odboru pod vedením p. učiteľa Mgr. art Pavla Olešňana, ktorí  realizovali 11 nahrávok a žiaci Výtvarného odboru pod vedením p. učiteľky Mgr. Žanety Oklapekovej a Mgr. Michaly Lenčovej realizovali ilustrácie ku 11 novobanským povestiam rôznou technikou. Projektu sa zúčastnili všetky ročníky odboru.

            Touto cestou sa chceme poďakovať Novobanským patriotom za príležitosť pracovať na spoločnom projekte. Naše poďakovanie patrí aj žiakom, ktorí prispeli svojimi prácami a ich učiteľom za odborné vedenie a spoločné podieľanie sa na projekte.

          • ONLINE KONCERT

          •  

            Srdečne vás pozývame na online koncert žiakov našej školy, ktorý sa uskutoční dňa 11.3.2022 o 17.00 hod. na našom YouTube kanáli. Tento koncert bude odlišný od tých doterajších v tom, že všetci žiaci ktorí účinkovali na koncerte, boli nahrávaní v našej koncertnej sále. Tešíme sa na vás.

            Link na online koncert : https://youtu.be/MR4lQUlVpn0

      • Fotogaléria

          zatiaľ žiadne údaje
      • Prihlásenie